Een begrip in de markt van elektronisch roken

Sinds 2013 is Exclucig uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse markt wanneer het gaat om elektronisch roken. Het assortiment van Exclucig bestaat uit een aantal unieke e-liquid labels die zijn samengesteld op basis van continu marktonderzoek en natuurlijk de wens van de klanten. Iedere e-liquid is verschillend en biedt een volledig eigen gebruikservaring. Indien je op zoek bent naar extra advies kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Exclucig. Zij kunnen je voorzien van passend advies op maat.

Het volledige aanbod van Exclucig

In het assortiment van Exclucig vind je alles op het gebied van elektronisch roken. Wanneer je begint met elektronisch roken is het belangrijk dat je weet waar je aan begint. In het assortiment van Exclucig vind je alle producten en materialen die je nodig hebt om elektrisch te roken.

Een e-sigaret kiezen

Wanneer je wilt overstappen van normale sigaretten naar het gebruiken van e-sigaretten kan het aanbod van e-sigaretten je in het begin een beetje overweldigend zijn. Welke e-sigaret bij je past heeft vooral te maken met je eigen voorkeuren. Je hebt namelijk de keuze uit een all-in-one systeem, maar daarnaast kan je ook kiezen voor een boxmod waarbij je bijvoorbeeld je eigen wattages kan instellen. De laatste keuze raden wij echter aan voor ervaren gebruikers die weten wat ze het fijnst vinden én hoe ze de boxmod naar eigen voorkeuren kunnen samenstellen.

Online bestellen

Heb je kunnen kiezen uit het uitgebreide aanbod van Exclucig? Dan kan je de producten die je wilt gemakkelijk online bestellen in de webshop. Bestel voor 23:30 en ontvang jouw producten de volgende dag in huis. Bestellingen boven € 12,99 worden gratis verzonden en op deze manier ontvang je dus snel en gemakkelijk jouw producten in huis.