Hou de garage vrij van indringers

Zorg voor goed zicht vanaf het huis de garage in

Als er een deur direct vanaf het huis naar de garage gaat, zorg dan dat je de garage in kan kijken terwijl de deur veilig op slot zit. Als je verdacht geluid hoort van bijvoorbeeld een inbreker in je garage, dan wil je niet de deur open te hoeven doen om dat te controleren, waardoor je die persoon de toegang geeft tot je huis en familie. Zorg voor een klein raampje of een groothoek kijkgaatje in de deur zodat je kan zien wat er aan de hand is zonder zelf in gevaar te zijn


Laat Nooit Je Sleutels In de Auto Zitten

Neem nooit aan dat je auto veilig is, zelfs als de garagedeur hebt afgesloten. Stel dat een dief er toch in slaagt om door je afgesloten deur te geraken, maak het dan niet makkelijk voor hem, en zorg dat je altijd je sleutels mee het huis in neemt. Laat ze nooit achter in de auto, of opgehangen in de buurt van de auto in de garage.

Afstand gestuurde Garage Deur

Als je het kan veroorloven om een afstand bestuurbare garagedeur te nemen, dan kan dat erg prettig zijn om in en uit te rijden, maar wees voorzichtig. De afstandsbediening is ook de sleutel tot je huis, het biedt de bezitter toegang tot de garage, en mogelijk ook je huis. Zorg er voor dat je de afstandsbediening altijd op een veilige plek bewaard, vooral als je er meer dan één hebt, en wanneer je hem in de auto bewaart zorg dan dat hij altijd vast zit, bijvoorbeeld met een ketting. Denk over de afstandsbediening hetzelfde als over je huissleutels – dat doen dieven zeker ook – en hou hem veilig. 

Verlichting

Zorg dat de garagedeur goed verlicht is, zodat iedereen die langskomt goed gezien kan worden, en zorg voor goede dekking van de garage bij je beveiligingsverlichting.

Algemeen Onderhoud

Negeer de garage niet wanneer het gaat om onderhoud en herstel. Het is makkelijk om de garage te vergeten, vooral wanneer het budget krap is en je al je geld in het huis wilt steken, maar dit kan tot problemen leiden. Als je het onderhoud van je garage laat verslonzen, dan kan je het zomaar eens makkelijk maken voor een indringer om binnen te komen.

Beveiliging Systeem

Elk beveiligingssysteem wat je hebt geïnstalleerd moet ook de garage dekken. Dit is inclusief beweging detectoren, keypad toegang en deur en raam sensoren. 

Lees meer over Beveiliging Systeem op onze website –  https://www.locksecure.nl/