Een beetje hulp kan geen kwaad bij het renoveren

We moeten er veel voor doen om tot de juiste inrichting te komen. We hebben altijd veel dingen waar we aan moeten denken. Er is ook maar weinig wat we tegenwoordig aan de toeval over laten. Dus al helemaal niet als het gaat om de decoratie van je huis. We moeten dus ook erg goed nadenken over welke kleuren we kiezen wanneer we een nieuw verf laagje aanbrengen in huis.

Teveel ideeën

Dat is niet altijd makkelijk. Je hebt heel veel kleuren in je hoofd zitten en veel ideeën is goed voor de inspiratie maar kan er ook voor zorgen dat je het overzicht verliest. Probeer die ideeën maar eens te organiseren in je hoofd en dan tot de praktijk te brengen. Dat is niet eenvoudig. Soms kan je daarbij wel een handje hulp gebruiken.

Zoek een beetje hulp

Dan is het heel handig om een woonwinkel te raadplegen. Althans dat is mijn ervaring. Want ook bij ons thuis wisten we niet precies wat we met de wooninrichting aan moesten. En dan hadden we ook nog het geval dat we het nergens eens over konden worden. Dan vond mijn vrouw weer het één leuk, maar ik vond het niet leuk en dan was het weer precies andersom. Toen we een woonwinkel in Borne hadden geraadpleegd was het allemaal een stuk duidelijker voor ons geworden.

3D print om onzekerheid weg te nemen

We hebben er ontzettend veel aan gehad. Aangezien wij aangaven wat onze persoonlijke voorkeuren waren en zij precies konden inschatten wat wij leuk zouden vinden in huis. De woonwinkel in kwestie kon met een 3D print precies laten zien hoe onze woning er van de binnenkant uit zou komen te zien. Dat hadden wij echt nodig om van de onzekerheid af te komen. Zodoende wisten we precies hoe ons huis eruit zou komen te zien na de renovering. We hebben er dan ook geen dag spijt van gehad om een woonwinkel te raadplegen. Overigens hebben we onze maatwerk stoelen in Enschede gekocht bij Elzinga Wonen.