Edelstenen in huis: een edelsteen voor elke kamer

Edelstenen zijn krachtige stenen met een helende, liefdevolle energie. Wanneer je ze in je huis plaats zorgen ze voor een harmonische sfeer. Er zijn heel wat edelstenen waaruit je kunt kiezen. Elke edelsteen heeft zijn eigen positieve werking, daarom passen ze zo geweldig in een bepaalde kamer. Benieuwd welke edelsteen het best in je woon-, slaap- of badkamer past? Je ontdekt het hieronder!

Relaxerende edelstenen voor in de badkamer

Je badkamer is de plaats waar je tot rust komt na en zware en vermoeiende dag. Het gebruik van kristallen in deze kamer, kan je helpen om nog meer tot rust te komen. Plaats de kristallen in combinatie met een aantal kaarsen, aan de rand van je bad en geniet van een heerlijk relaxerend moment. Kristallen die een rustige sfeer in je badkamer zullen creëren zijn: aventurijn en serpentijn. Heb je s ‘ochtends weinig energie? Dan kan je ook kristallen plaatsen bij je wastafel. Gebruik hiervoor kristallen die je energie geven zoals: bergkristal, citrien, carneool.

Gezellige en liefdevolle edelstenen voor in de woonkamer

In de woonkamer spendeer je veel tijd met je gezin. Gezelligheid staat er dan ook centraal. Vriendelijkheid en warmte in de woonkamer bevorder je met het gebruik van de gouden driehoek. Dat is een driehoek gemaakt uit volgende drie kristallen: bergkristal, amethist en rozenkwarts. De rozenkwarts geeft je woonkamer een liefdevolle energie, de amethist helpt je met ontspannen en de bergkristal zorgt voor energie en balans.

Slaap bevorderende edelstenen voor in de slaapkamer

Pieker je vaak en heb je last van nare dromen? Dan kunnen de juiste edelstenen je helpen om toch van een goede nachtrust te genieten. Bij piekeren kan een tijgeroog je helpen, omdat dit kristal je helpt aarden. Mensen die piekeren zijn vaak niet zo goed geaard. Wil je graag meer inzicht krijgen in je dromen? Dan kan een amethist daarbij helpen. Deze edelsteen zal je ook helpen om dieper te slapen. Als je wat meer spanning in de slaapkamer wilt, voor jou en je partner, dan is een zonnesteen of carneool de beste keuze!