Steigerhouten tuinmeubelen zijn een goede investering

Niet iedereen durft geld te investeren in tuinmeubelen. Dat is ook wel begrijpelijk. Je maakt er niet het hele jaar gebruik van. Bovendien heb je ook niet altijd de tijd om er gebruik van te maken. Maar wanneer de zonnestralen schijnen en iedereen vrij is, dan gaan wij maar al te graag naar buiten.

Toch kosten tuinmeubelen veel geld. Daarnaast staan deze buiten en daardoor zijn ze natuurlijk ook kwetsbaar. Met name daarom investeren mensen vaak liever in plastic of goedkope tuinmeubelen. Maar wij bewijzen je graag het tegendeel. Wij leggen je uit waarom het wel een goede investering is.

Een investering

Steigerhouten tuinmeubelen zijn een goede investering. Je hebt hier niet alleen dit seizoen plezier van, maar nog vele jaren. De kwaliteit van het steigerhout, maar ook de behandeling en onderhoud zorgt ervoor dat je jarenlang met deze meubelen kunt doen. Je moet dit dus ook zeker zien als investering voor de komende jaren.

Op maat

Steigerhouten tuinmeubelen kun je vrijwel altijd op maat bestellen of laten maken. Vaak gebeurt dit voor dezelfde prijs als meubels die standaard zijn te bestellen. De mogelijkheden bij hout zijn eindeloos. Van een eigen ontwerp tot net even anders. Op maat bestellen maakt het deze investering zeker waard.

Onderhoud en behandeling

Wanneer je steigerhouten tuinmeubelen goed onderhoud, gaan ze langer mee. Dit onderhoud start bij een behandeling bij aanschaf. Pas een nano coating toe, zo bescherm je elk meubel tegen alle weersomstandigheden. Plaats daarnaast de meubels iets van de grond af en op een open plek. Op die manier drogen de meubels beter. Wanneer het winter wordt, doe je er slim aan om de meubels te verplaatsen naar binnen of af te dekken. Zo geef de meubels extra bescherming en heb je er nog langer plezier van. 

Al met al zijn steigerhouten tuinmeubelen een investering voor de komende tien jaar. Bij goed onderhoud en de juiste behandeling kun je daar ook zelfs wel 15 jaar van maken! Tuinmeubelen zijn de investering dus zeker waard.